(FOTO) Ćazim otkrio sve o privatnom slavlju u Poreču!

Izvor slike: SvetPlus

Proteklih dana puno se pisalo o jednom privatnom slavlju održanom u Poreču, a na kojem je prisustvovao veliki broj poznatih pjevača. Na rođendanu supruge jednog poznatog hrvatskog biznismena okupili su se: Boban Rajović, Viki Miljković, Damir Handanović, Goga Sekulić, Katarina Živković, Šaban Šaulić, Aleksandra Prijović, Šerif Konjević…, a među pjevačima našao se i albanski biznismen Ćazim Osmani.

Upravo je Osmani napravio najveću pometnju na cijelom slavlju, ali ne svojom krivicom. Naime, neki srpski mediji pisali su kako je slavlje organizirao upravo Osmaniju u čast, no on je na slavlju bio samo u svojstvu vlasnika hotela u kojem se proslava održala.

10716012_10204804952945904_1083252647_n

10711659_10204804953265912_621633732_n

Ipak, budući da je bio upućen u sve detalje organizacije, Ćazim je za portal SvetPus otkrio sve detalje:

– U hotelu je svakog vikenda u toku sezone klub radio i bilo je gostovanja. Međutim, ovog puta se sve spontano dogodilo i dopada mi se što smo na ovaj način završili letnju sezonu. Na ideju sam došao kada sam bio na rođendanskoj proslavi kod Šabana Šaulića, koji mi je tom prilikom rekao da bi mu bilo drago da dođe do Poreča, tako da sam ga rado pozvao u goste i Šaban je došao zajedno sa suprugom Gordanom. Boban Rajović je već imao zakazan nastup u klubu, a ostali prijatelji su priključili druženju. Neki su bili u blizini pa su svratili, a neki su kada sam im rekao šta se dešava, odlučili su da dođu. Sjajno smo se proveli i tvrdim da je ovo bio najbolji provod u poslednjih pet godina.

Pisalo se i kako je spomenuti hrvatski biznismen poslao privatni avion po Viki Miljković, no upravo je Osmani taj koji je informaciju demantirao rekavši kako se tu večer u Istru uputio i vlasnik televizije

‘Pink’Željko Mitrović, pa je u njegovom mlažnjaku ostalo slobodnih mjesta koje su zauzeli Viki, njezin suprug Taške i kompozitor Damir Handanović.