(FOTO) Indy: Biću najbolja riba na estradi!

Folkerica Indira Aradinović Indy nedavno se našla na meti javnosti zbog svoje kilaže. Nakon što su jedne srpske dnevne novine objavile fotografije pjevačice s viškom kilograma uslijedili su brojni negativni komentari na račun njezinog izgleda.

Kako ne bi morala slušati i čitati takve komentare, Indy je odlučila dovesti svoje tijelo u formu. Naime, pjevačica često posjećuje finess studio ’AAA’ koji je u vlasništvu majke Ane Nikolić , pa nas je zanimalo da li joj je podršku pružila i sama Ana kao što je to nedavno učinila Seka Aleksić.

– Prvo da se razumemo. Nisam počela da vežbam zbog drugih, nego želim da smršam isključivo zbog sebe. Mene te priče i prozivanja oko mojih kilograma apsolutno ne zanimaju. Sada sam odlučila da svoje telo dovedem do perfekcije i da izgledam kako sam nekada izgledala. A što se tiče koleginica, mnoge mi pružaju pomoć. Seka je to javno rekla, ali ima ih još koje veruju u mene i znaju da mogu da smršam i izgledam dobro, mada sam ja sebi i ovakva dobra. Baš dobra – kaže Indy i dodaje:

– Treniram svaki dan i nije mi teško. Malo mi je problem da ustanem ranije kada prethodnu noć pevam, ali neodustajem. Jedino mi pada teško što devojka koja me trenira zna da bude toliko „teška“ da nekada poželim pobeći sa treninga, jer me slomi. Ipak, uvek izdržim i posle svakog treninga sam ponosna na sebe – kaže pjevačica s osmjehom na licu.

foto-indy-bicu-najbolja-riba-na-estradi1

foto-indy-bicu-najbolja-riba-na-estradi2

Iako smo inzistirali da nam kaže da li iza njezine odluke da skine višak kilograma stoji i neka nova ljubav, Indy se samo zagonetno nasmijala i rekla da nema komentar na to pitanje.

Ona nema komentar, ali mi imamo volju, pa ćemo i to otkriti!