(FOTO) SLAVLJE ZA PAMĆENJE: Rajović iskeširao nekoliko desetaka tisuća eura za proslavu kćerkinog 18. rođendana!

Izvor slike: Folk Portal

Na beogradskom splavu ‘Tag’ Boban Rajović u nedjelju je organizirao proslavu 18. rođendana kćerke Anđele. Zabavu za svoju mezimicu Rajović je pripremao danima, što uopće ne čudi budući da su svi prisutni imali prilike uživati u izobilju hrane i pića, gledati spektakularni vatromet te plesati uz hitove popularnih pjevača. Naime, Boban je angažirao Milicu Todorović koja je svojim, ali i hitovima svojih kolega zabavljala Anđeline prijatelje.

fotovideo-slavlje-za-pamcenje-rajovic-iskesirao-nekoliko-desetaka-tisuca-eura-za-proslavu-kcerkinog-18-rodendana2

Iako je pjevač htio da ovo bude zabava samo za prijatelje njegove kćerke, kolege ovog Crnogorca odlučile su ga iznenaditi pa su u dogovoru s bliskim mu prijateljima na slavlje stigle Goga Sekulić i Tanja Savić te Bobanov kolega iz filma ‘Mali Budo’, glumac Petar Strugar, koji se cijelu noć u kutu skrivao od kamera i fotoaparata. Da mu je pošlo za rukom, i nije nešto.

fotovideo-slavlje-za-pamcenje-rajovic-iskesirao-nekoliko-desetaka-tisuca-eura-za-proslavu-kcerkinog-18-rodendana1 fotovideo-slavlje-za-pamcenje-rajovic-iskesirao-nekoliko-desetaka-tisuca-eura-za-proslavu-kcerkinog-18-rodendana3

Kao svaki pravi tata, Rajović je svojoj nasljednici za 18. rođendan kupio iznimno poseban poklon. Riječ je o smart automobilu koji će na svoju funkciju morati pričekati budući da lijepa Anđela još nema vozačku dozvolu.

fotovideo-slavlje-za-pamcenje-rajovic-iskesirao-nekoliko-desetaka-tisuca-eura-za-proslavu-kcerkinog-18-rodendana6

Podsjećamo vas i da je Boban prošle godine organizirao veliku zabavu za proslavu rođendana druge kćerke koja je tada na poklon dobila ‘Mini Cooper’.

Sve u svemu, bilo je ovo slavlje koje će prisutni dugo pamtiti, a da li će se nakon ove noći ljubavni statusi mnogih djevojaka promijeniti, vjerovatno nećemo saznati, no činjenica je da su iskre te noći frcale između djevojaka i mladića. A kako i ne bi uz dobro piće i muziku do jutra i to još na Rajovićev račun koji, prema našoj procjeni, nije bio ispod 15 000 eura.

fotovideo-slavlje-za-pamcenje-rajovic-iskesirao-nekoliko-desetaka-tisuca-eura-za-proslavu-kcerkinog-18-rodendana5