(FOTO) STALA NA NOGE: Dragana Mirković prvi put nakon operacije, nastupila u Zürichu!

Izvor slike: Club 'JIL'

Folk diva Dragana Mirković, koja je krajem siječnja ugradila umjetni kuk, ponovno je stala na noge. U intervjuu za dnevne novine ‘Alo!’, Mirkovićeva je otkrila kako je teško podnijela operaciju.

– Sam čin operacije sam teško podnela, naročito momenat kada su me poveli u salu. Trudila sam se da slušam savete lekara i bila sam fascinirana činjenicom da sam tri dana posle operacije stala pomoću štaka na noge, a onda sam narednih mesec dana morala da ih koristim kako se ne bih povredila i da bih mogla da hodam sigurno. Fizikalna terapija je bila sastavni deo oporavka i pomogla mi je da naučim kako pravilno da hodam. Terapeuti su mi objasnili u kakvom položaju treba da mi bude noga i kako treba da se krećem da ne bi došlo do daljeg oštećivanja. Išla sam na desetak takvih terapija, a onda sam nastavila da ih radim kod kuće – kaže Dragana koja dodaje da je psihički bila veoma jaka što joj je dodatno pomoglo pri oporavku:

– Trudila sam se da nasmejana odem na operaciju i tako se probudim iz anestezije. Samu sebe sam ohrabrivala da sve podnesem junački i to je trajalo sve dok se nisam vratila u normalni ritam života i krenula na terapiju.

foto-stala-na-noge-dragana-mirkovic-prvi-put-nakon-operacije-nastupila-u-zurichu

Ovu nedjelju, Dragana je po prvi put nakon operacije održala nastup u švicarskom klubu ‘JIL‘, a da nije “ispala iz forme” mogu potvrditi svi prisutni koji su do radnog jutra uživali u hitovima folk dive.

foto-stala-na-noge-dragana-mirkovic-prvi-put-nakon-operacije-nastupila-u-zurichu2

foto: Club ‘JIL’