IZNENAĐENJE ZA MAMU: Veljko i Anastasija u velikim pripremama za Cecin rođendan!

Brojne zvijezde svoje rođendane obilježavaju spektakularnim zabavama gdje uglavnom dođe veliki broj estradnjaka, a događaj se prepričava mjesecima. Sigurno bi pomislili kako će folk diva Ceca Ražnatović učiniti nešto slično, ali ona je otkrila detalje o svom rođendanu u ekskluzivnom intervjuu koji je dala za emisiju ‘Vikend sa Zeletom‘, a koji će biti emitiran u subotu 14.06. na radio ‘Pingvinu‘ na sam dan pjevačicinog rođendana.

Na pitanje da li sprema neku proslavu i kako će sve to izgledati, Ceca je rekla:

– Na rođendan sam pozvala sve prijatelje sa kojima sam bliska ali sve ovo se dešava na nagovor moje dece. Ne bih ja ništa pravila, i prošle godine su negodovali zašto nisam napravila rođendansku žurku ali stvarno sam bila prepuna obaveza pred koncert na Ušću. Tada mi žurka uopšte nije padala na pamet ali sada su toliko insistirali, čak su mesec dana pre mog rođendana počeli da forsiraju to.

Voditelj emisije ‘Vikend sa Zeletom’ otkrio je pjevačici da je njezina kuma Viki Miljković jednom prilikom otkrila kako bi rado Ceci “nabacila” Turka – Bali-bega, a na pitanje što misli o njemu kao rođendanskom poklonu, Ceca se prvo zagonetno nasmijala te potom zapjevala pjesmu Saše Matića – ‘Poklonite mi nju za rođendan’. Ipak brzo je dodala:

– Ja sam komentarisala i Bred Pita i Bali-bega ali znate kako, ja sam lokal patriota i naši muškarci ne mogu da se porede ni sa kim. Naši muškarci su pravi muškarci.

Sve je to samo djelić onoga što je Ceca ispričala u ekskluzivnom intervju za beogradski radio ‘Pingvin’ koji možete poslušati 14.06..