JK i Boban oduševljeni pobjedom u anketi!

Izvor slike: Arhiva

Prema rezultatima iz prošlotjedne ankete, pobjedu su odnijeli Jelena Karleuša i Boban Rajović. Kako bi saznali što o svemu imaju reći Jelena i Boban koji su ponijeli titulu pjevača i pjevačice koji rade najbolju atmosferu na svom nastupu, pozvali smo ih, a oni su nam oduševljeno rekli da im ova titula jako znači.

Iako je JK već duže vrijeme u medijskoj šutnji i izjave ne daje baš lako, za Folk-Portal je rekla:

– Fanovi i njihova neizmerna ljubav, lavovska podrška i želja da budu moj štit od svega lošega što doživljavam, jesu jedini pravi razlog mog postojanja i truda. Zbog njih ja nemam pravo da odustanem i zbog njih činim sve da uvek pružim svoj maksimum! Oni zaslužuju svetsku priču i obećavam da ih nikad neću razočarati. Još jednom im se ovom prilikom zahvaljujem. Hvala Vašem portalu na fer i objektivnom pisanju, i želim Vam sve najbolje u daljnjem radu!

Boban se također oduševio saznanjem da je izabran za najboljeg u ovoj anketi:

– Drago mi je što to čujem. Moji fanovi su najbolji na svijetu, podržavaju me i prate na svim nastupima stoga se i ja trudim da na svakom nastupu i u svemu što radim dam sve od sebe jer oni to zaslužuju. Koristim priliku da se zahvalim i vama, a posebno mojim fanovima koji su i najzaslužniji i za ovu ali i za sve moje pobjede i uspjehe, oni su moja snaga i moj vjetar u leđa, podstrek da uvijek idem naprijed i da dajem svoj maksimum. Hvala im od srca, trudit ću se da ih nikad ne razočaram.