Marina Tadić novce za silikone potrošila na novi album!

Izvor slike: Miloš Nadaždin

Iako su silikoni u grudima postali “must have” pjevačicama, čini se da će neke taj trend izbjeći. Marina Tadić spada u grupu pjevačica koja je novac potreban za operaciju uložila, gle čuda za današnje vrijeme, u pjesme.

Name, Tadićeva se nedavno pojavila na proslavi rođendana magazina ‘Story’ gdje je zablistala u fenomenalnoj haljini, zbog čega ju je dizajner Saša Vidić okarakterizirao kao njegovu “novu modnu ikonu”. Kada je novinar emisije ‘Exkluziv’ pitao zbog čega nosi duboki dekolte, a ne raspolaže bujnim poprsjem, što je karakteristično za njezine kolegice, Marina je u svom stilu odgovorila:

– Morala sam sve pare da uložim u novi album, pa nisam imala za silikone. Radujem se izlasku novog albuma, i jedva čekam da publika čuje na čemu sam zajedno sa svojim timom radila. Ne bih previše pričala, već ću pustiti svoje pesme da govore za mene – rekla je pop pjevačica.

Da li je Marina pametno uložila novac i da li će joj se trud isplatiti, imati ćemo prilike saznati od 20. listopada kada u prodaju izlazi njezin treći album po redu. Fotografije koje će pratiti promociju albuma radio je Miloš Nadaždin.