Marina Visković o uspoređivanju s Cecom: Ona je lepa, uspešna i cenim je kao umetnika i čoveka!

Izvor slike: Shobot

Pjesma ‘Paralizuj me’ s kojom je Marina Visković nastupila na Pink festivalu izglasana je od strane njezinih kolega za najbolju pjesmu festivala. Sudjelovanjem na ovom glazbenom natjecanju Marina je stekla brojne fanove, a pjesma je svakim danom sve slušanija. Zanimljiv je podatak da mladu pjevačicu broji uspoređuju s njezinom starijom kolegicom Cecom Ražnatović.

– Ne trudim se da zaličim na nekoga, ponašam se onako kako mi prija i ne glumim. U svakom deliću pesme i kompletnog nastupa bila sam ja 100 odsto, bez foliranja. Videla sam mnogo pozitivnih komentara na to poređenje i drago mi je. Ako već treba da ličim na nekoga, najbolje da to bude ona, jer je lepa i uspešna i cenim je kao umetnika i čoveka. A i obe volimo duge haljine – rekla je Marina u razgovoru za dnevni list ‘Kurir’.

Viskovićeva kaže kako joj je sudjelovanje na festivalu puno donijelo te je time dobila veliki vjetar u leđa:

– Kao ceo moj tim, i ja sam osećala da ću osvojiti neku nagradu. Verujemo u ovu pesmu. Drago mi je da tako misle i kolege, to mi znači jer oni mogu da procene da li je pesma hit. Hvala im što su bili iskreni i što su me usrećili. Ovo mi je do sada najveći uspeh u karijeri i zadovoljna sam kako sve ide. Što se tiče festivala, cenim mišljenje svakog člana žirija, ali posebno sam ponosna na komentare i bodovanje Rake Marića i Baneta Obradovića, jer su oni iz sveta muzike, i hvala im što su mi dali vetar u leđa.

Nakon ove balade Marina u planu ima snimanje brže numere za koju će snimiti spot.