Maya: Apsurd je upoređivati slike iz detinjstva sa sadašnjim izgledom!

Izvor slike: Andreja Damnjanović

Od kako se pojavila na estradnoj sceni, Maya Berović nikada nije pokušavala skrenuti pažnju na sebe skandalima. Također, nikada nije ništa skrivala, jer kako sama kaže, nikada nije radila stvari kojih se srami i koje bi kasnije morala kriti kao zmija noge.

Pjevačica je nedavno pričala o tome kako živi svoj san, jer je oduvijek željela biti pjevačica, pa joj se želja ostvarila, zgodna pjevačica je priložila svoje fotografije iz djetinjstva, a na jednoj od njih je imala mikrofon u rukama, što je samo potvrdilo njezinu priču.

Međutim, kako je poznato da su brojne pjevačice posjetile estetskog kirurga, te povećale grudi i usne, operirale nos,…, isto se počelo pisati i o Mayi. Tragom ovih priča i u želji da saznamo pravu istinu, posebno ako se uzme u obzir da je Maya svojevremeno izjavila da nema ništa protiv estetske kirurgije, kontaktirali smo je, kako bi saznali šta je to točno ona radila na sebi.

– Slatko sam se nasmejala kada sam videla taj tekst, posebno ako se uzme u obzir što su uzeli kao primer moju izjavu u kojoj kažem da nemam ništa protiv estetske hirurgije. Pa danas je bar sve dostupno u toj meri, da možeš na sebi promeniti sve što ti se ne svidja! Ja sam sama uradila to i nikada nisam krila da sam imala korekciju nosa, o čemu sam i javno pričala. Ako neko ima manjak samopouzdanja zbog nečega na svom telu što mu se ne svidja ili ima komplekse, zašto ne bi ti promenio, ako već može? Ja iskreno, nisam bila iskompleksirana, niti sam imala problem sa samopouzdanjem, ali mi se moj nos nije sviđao i sredila sam ga. Takođe sam uradila i usne, ali u današnje vreme to rade i devojke koje se ne bave pevanjem ili bilo kojim drugim javnim poslom, pa ne vidim čemu tolika pompa oko sebe. Najiskrenije, mene ovakve priče ne pogađaju, posebno ako se uzme u obzir da neko upoređuje današnji moj, ili bilo čiji izgled, sa izgledom te iste osobe kada je imala desetak godina. Meni je to baš simpatično, jer bi isto mogli što šta videti drugačije i na bilo kojoj osobi uporedjujući fotografije iz sadašnjeg vremena i vremena detinjstva – rekla nam je vidno zadovoljna Maya, koja ima i te kako ima razlog za sreću budući da privodi kraju rad na novom albumu koji će uskoro predstaviti publici.

S toga, sa i bez plastičnih operacija, ova pjevačica svakako ima što pokazati i ponuditi publici jer njezino vrijeme tek dolazi.