Maya: U Novu godinu krupnim koracima!

Izvor slike: Arhiva

Pjevačica Maya Berović slobodno može reći kako je ovo bila njezina godina. Skoro svaki vikend bio je ispunjen nastupima, no pjevačica kaže kako će tek ova godina biti radna godina.

– Planirano je, ako sve bude išlo kako treba, da se novi cd nadje na tržištu u martu, tako da tek mislim da me očekuje dosta posla.Što se ove godine tiče, mogu slobodno da kažem da sam zadovoljna, a obzirom da sam ispunila sve što sam planirala, mogu slobodno reći i  da je ovo zaista bila moja godina – tvrdi zadovoljno Maya, s osmijehom na licu.

Oni koji su imali prilike čuti pjesme koje će se naći na novom cd-u, kažu da će ova pjevačica tek zablistati. Prema tim riječima, lijepa pjevačica će uspjeti osvojiti i one koji je do sada nisu slušali, jer se tim, koji čine Marina Tucaković i Damir Handanović, svim snagama potrudio da napravi kvalitetne i dobre pjesme. Osim toga, Mayi se nije žurilo nego je sve rađeno polako, što će svakako pridonijeti uspjehu pjesama.

Pjevačica uskoro putuje u Australiju na odmor, a po povratku je čeka priprema za promociju albuma i sve što ide uz tako veliki projekt.