Mia Borisavljević za stanove iskeširala 150 000€!

Izvor slike: Arhiva

Brojni nastupi koje je imala u protekloj godini, pjevačici Miji Borisavljević donijeli su mnogo novca. Iako većina njezinih kolegica novce potroši na skupu odjeću, automobile, putovanja,… Mia se odlučila stambeno osigurati.

Prema pisanju dnevnog lista ‘Alo!’, pjevačica je tako nedavno kupila dva stana u u beogradskom naselju Filmski grad što ju je koštalo oko 150 000 eura. Osim što je sebi kupila dva stana koja će spojiti, pjevačica je nedavno renovirala kuću svojih roditelja u Valjevu.

– Mia je odlučila da ušteđevinu uloži u stanove, pa je tako nedavno pazarila dva stana u naselju Filmski grad. Ona je za ta dva stana dala 150.000 evra, a ukupna površina obe nekretnine je 100 metara kvadratnih. Mia će ovih dana otputovati u Italiju na skijanje, a ujedno će svratiti i do Milana, gde će odabrati neke komade nameštaja za svoje stanove. – rekao je izvor blizak pjevačici za ‘Alo!’.

Sva saznanja potvrdila je i sama Mia koja ipak nije željela puno pričati o svemu tome:

– Tačno je da novac ulažem u nekretnine, ali nikada nisam volela da pričam o takvim stvarima, pa da ispadne kako se hvalim, tako da ću i sada ostati dosledna tome – izjavila je Mia.