(TOP 10) MILIJUNI LAJKOVA DOVELI SU IH NA OVA MJESTA: Saznajte tko su kraljice Instagrama 2017. godine!

Izvor slike: Instagram.com (logo)

Trenutno jedna od najpopularnijih društvenih mreža – Instagram, ujedno je postala i najdraža mreža brojnih estradnih zvijezdi. Dok pjevačice objavljuju svoje modne kombinacije i fotografije nastale u njihovo slobodno vrijeme, pjevači uglavnom svoje sljedbenike oduševe fotografijama iz teretane ili sa sportskih događaja na kojima sudjeluju ili koja prate.

Na kraju 217. godine, odlučili smo istražiti koje su dame s estrade tijekom godine prikupile najviše lajkova, odnosno, čije fotografije su se najviše svidjele korisnicima društvene mreže koja broji 800 milijuna aktivnih korisnika.

 

1. Jelena Karleuša

Na prvo mjesto smjestila se pop diva Jelena Karleuša koja je ujedno i najpraćenija dama u regiji. U više od 34 milijuna lajkova koje je prikupila, nalaze se i lajkovi Kim Kardashian, Naomi Campbell, Carbi B, Sofije Vergare, Lil’ Kim,… i brojnih drugih svjetskih zvijezdi koji prate što srpska zvijezda objavljuje na ovoj društvenoj mreži. Ipak, Karleuša svoju moć na Instagramu ne koristi toliko često u svrhu reklamiranja i dodatne zarade, kao što to čine brojne njezine kolegice, ali s vremena na vrijeme objavi komade komade garderobe koju specijalno za nju naprave poznati kreatori.

 

2. Seka Aleksić

Folkerica Seka Aleksić na listi dama sa najviše lajkova u protekloj godini zauzela je drugo mjesto. I dok se na društvenim mrežama nerijetko vodi rasprava da li Seka kupuje svoje sljedbenike, ona za komentare ne mari već svakodnevno objavljuje brojne fotografije. Neki joj pak zamjeraju što joj profil uglavnom ispunjavaju fotografije stvari koje dobiva od raznih kompanija koje reklamira i za to uzima veliki novac, međutim, s obzirom na broj lajkova, mnoštvo je i onih kojima takva stvar ne predstavlja problem.

 

3. Emina Jahović

Sinovi Yaman i Yavuz već su postale male zvijezde zahvaljujući njezinom Instagram profilu. Pop pjevačica Emina Jahović svakodnevno objavljuje fotografije svojih sinova i supruga s kojima uživa u luksuznom životu u Istanbulu. Fotke s njihovih brojnih putovanja Jahovićeva objavljuje na sve društvene mreže, a na spomenutoj je tijekom protekle godine prikupila gotovo 5,5 milijuna lajkova.

 

4. Maya Berović

Seksipilna pjevačica u 2017. godini sve je oduševila albumom ‘Viktorijina tajna‘. Milijuni pregleda na YouTube-u, ogroman broj slušanja na Deezeru, Spotifyu,… i ostalim glazbenim digitalnim platformama, doprinijeli su i da popularnost Maye Berović na Instagramu bude veća. Od 403 000 sljedbenika, ali i onih koji samo posjećuju njezin profil, na fotografijama iz ove godine skupila je 5,2 milijuna lajkova.

 

5. Severina

Obiteljske fotografije nastale u Parizu i njezinom zagrebačkom domu, pjevačicu Severinu Kojić dovele su do 5. mjesta ove liste. Nešto više od 5 milijuna lajkova prikupila je na fotkama iz 2017. godine, a najzapaženije prošle su one sa sinom Aleksandrom i suprugom Igorom.

 

6. Maja Šuput

Nakon Severine, još jedna hrvatska pjevačica našla se na ovoj listi. Maja Šuput iz tjedna u tjedan oduševljava brojne gledatelje Nova TV budući da se u showu Supertalent nalazi u ulozi žirija. Osim što brojni fanovi Maju gledaju na malim ekranima, pjevačica je veoma praćena na Instagramu pa je tako nešto malo više od 5 milijuna lajkova “zaradila” na fotkama uglavnom nastalim na snimanju showa.

 

7. Marija Šerifović

Dok njezine kolegice igraju na kartu seksipila, štikli, uskih haljina,… njezin profil uglavnom čine fotografije s kućnim ljubimcem Huckom te fotografije nastale za vrijeme snimanja showa Zvezde Granda u kojem je jedna od članica žirija. Zahvaljujući tome, 4,7 milijuna lajkova prikupile su fotografije iz godine koja se polako privodi kraju.

 

8. Lana Jurčević

Osma, ujedno i zadnja hrvatska pjevačica koja se našla na listi ‘Instagram kraljica‘ je seksipilna Lana. Hitom ‘Kim Kardashian‘ napravila je pometnju u 2017. godini, a pometnju je radila i svojim seksipilnim fotografijama nastalim na brojnim putovanjima od New Yorka do Pekinga.

 

9. Milica Pavlović

Njezini performansi i spotovi važe za jedne od najkvalitetnijih na ovim prostorima, a čini se da na listu titula koje je krase može uvrstiti i tu da je jedna od “kraljica Instagrama”. Ipak, njezin profil rijetko čine fotografije iz privatnog života zbog čega se o njezinim vezama ne zna puno, ali su tu često snimci s nastupa i u odjevnim kombinacijama u kojima se pojavljuje u emisijama.

 

10. Katarina Grujić

Prema brojnim anketama koje se provode na portalima, ali i među njezinim kolegama i kolegicama, Katarina Grujić jedna je od najseksipilnijih pjevačica na estradnoj sceni. Vatrena crnka Instagram korisnike uvijek iznova oduševi provokativnim odjevnim kombinacijama koji ističu njezine obline. Zahvaljujući 283 fotografije koje je objavila u 2017. godini, našla se na posljednjem mjestu naše liste sa 3,4 milijuna lajkova.