(VIDEO) PRIHVATILA MARIJIN IZAZOV: Brena otpjevala ‘Molitvu’ pa izazvala Karleušu!

Izvor slike: Dragan Kadić / Instagram / Damir Dervišagić

Pop pjevačica Marija Šerifović prije nekoliko dana na svoj Instagram profil objavila je video iz kupaonice. Otpjevavši pjesmu Lepe Brene – ‘Evo zima će‘, Šerifovićeva je započela sa igrom te tako pozvala Brenu da i ona pred spavanje snimi video u kupaonici. Njezin zadatak bio je da otpjeva Marijinu pjesmu po izboru, što je ona i prihvatila.

Hajde da se igramo ? Nominujem @lepabrenaa da nam nesto otpeva i da naravno nominuje nekog sledeceg ❤️❤️❤️ Cekam ??? #PevanjeUKupatilu

Videozapis objavljuje Marija Serifovic (@serifovic)

Nakon maestralne izvedbe pobjedničke pjesme ‘Eurovizije’ – ‘Molitva‘, Lepa Brena “vruć krumpir” prebacila je u ruke pop dive Jelene Karleuše koja u roku od 24 sata mora zapjevati neku Breninu pjesmu te izazov zadati nekom drugom kolegi.

Da li će JK prihvatiti izazov ostaje nam da sačekamo i saznamo!

Hajde da se igramo?NominujemKarleusastarr da nam nesto otpeva i da nominuje sledeceg❤❤❤Cekam ? #PevanjeUKupatilu #HDSV

Posted by Lepa Brenaa on Tuesday, October 4, 2016

 

 

Salve pohvala na Jelenin račun!

Brena je nedavno u intervjuu za sarajevsku televiziju ‘tv1‘ izjavila kako je oduševljena Jelenom Karleušom i kako su ona i Marija unijele osvježenje u show program ‘Zvezde Granda’.

– Mislim da je Jelena stvarno neprevaziđena, po lepoti i zabavi, njenim stajlinzima, po njenoj orginalnosti, kako zna da prokomentariše kandidate. Ona je prava osoba za šou-program, kao što su ‘Zvezde Granda’ – rekla je folk zvijezda.

Hvala kraljice<3

Posted by Jelena Karleuša on Sunday, October 2, 2016