(VIDEO) Rasta snimio film o svojim počecima!

Numere ‘Kavasaki‘, ‘Kavali‘, ‘Habibi‘,… učinile su da mladi reper Stefan Đurić Rasta stekne ogromnu popularnost te da se njegov život promijeni iz korijena. Uslijedili su brojni pozivi za nastupe diljem Europe, ali i pozivi brojnih kolega sa folk estrade za koje je Rasta napravio numere koje su bile prekretnica u njihovim karijerama.

Prije velike popularnosti, Rasta je bio reper za kojeg su znali smo oni koji su takvu vrstu glazbe slušali. Za to vrijeme, snimio je i kratak film u kojem je ispričao kako radi, živi te koji su njegovi stavovi i razmišljanja.

– Kapiram da sam nešto novo u repu zato što nije bilo takvih stilova kod nas. Ja zaista dosta pratim taj “rege” i “denshol” i rep, i vučem dosta na tu stranu, više nego na taj “strejt andergraund” iako ga slušam dosta. I onda, kapiram da sam doneo nešto novo… – rekao je Rasta na početku filma, a onda se osvrnuo na produkciju i način na koji je stvarao svoje pjesme:

– Nemam keš da neko drugi za mene radi, razumeš…Neke stvari koje bi treb’o, pa moram sam i znaš, radiš pos’o za trojicu. Komponujem sam stvari, sam pišem tekstove i da sam sebe snimim, isproduciram – lakše mi je, jer sam pratim celu ideju od početka do kraja. Zato je to trodupli uspeh. Nije bitno kako će da se proda, uopšte.

Nedavno se u medijima pisalo i o Rastinom konzumiranju marihuane o čemu on bez problema govori te fotografije “trave” objavljuje na Instagram.

– Ja imam taj stav drugačiji, ne treba ni svako da duva, niti bilo šta. Ako duvaš znaš zašto duvaš, konkretno. To je neka stvar relaksacije… 12 sati sam u studiju i ono što meni treba – treba mi da se opustim, razumeš… Popušim džoint i sve u fulu… – rekao je Đurić u filmu.

Pogledajte!