(VIDEO) SVE ZA LOVU: Darko Lazić pjevao ležeći dok su ga obasipali eurima!

Uveliko je poznato da pjevači najviše novca zarade na romskim svadbama koje, na njihovu sreću, znaju trajati tri dana. Jedan od najtraženijih pjevača na takvim svadbama je Darko Lazić koji se nekoliko puta pohvalio velikom cifrom koju je zaradio za nekoliko sati pjevanja.

Iako je poznato da su dugačiji od drugih te da su na sve spremni za dobru zabavu, Lazić je ostao pomalo iznenađen na zadnjoj svadbi u Beču, na kojoj je bio gost. Naime, nekoliko gostiju raširilo je veliku plahtu nasred sale kako bi Darko tu mogao leći. Prihvativši igru, pjevač se „izvrnuo“ na pod, a tek je onda uslijedio show. Veliki broj gostiju okupio se oko popularnog folkera te su na njega bacali novčanice od po 50 i 100 eura. U samo nekoliko minuta Darko je bio gotovo u potpunosti prekriven novcem, a na videu koji je postavio na svoj Facebook profil, jasno se vidi da mu je cijela „igra“ i više nego odgovarala.

Vjerujemo kako je se i njegova supruga Ana Sević oduševila kada joj je suprug prepričao cijeli događaj, a kako i ne bi kada je pjevač kući stigao teži za nekoliko tisuća eura koje je pritom zaradio ležeći.