Dragan Karleuša tuži Jelenu Golubović!

dragan-kareusa-tuzi-jelenu-golubovic

Redateljica i manekenka Jelena Golubović prije par dana je u reality showu ‘Farma‘ iznijela svoja saznanja o bivšem suprugu Divne Karleuše, Draganu. Golubovićka je rekla kako ima dokaze da je mučio ljude i uništio oko 30 obitelji. Kao jedan veoma ozbiljan čovjek, Dragan je stvar predao u ruke svojih odvjetnika koji su već pokrenuli tužbu.

– Kada je čuo šta je Jelena Golubović pričala na farmi, Dragan je bio šokiran. Nije mogao da veruje da neko može da priča takve budalaštine, i to pred kamerama. Jedno je netrpeljivost prema njegovoj porodici, ali sasvim drugo vređanje i izgovaranje laži. On je dugo razmišljao šta će uraditi ovim povodom, a onda je doneo odluku da podnese tužbu. Već je sve što je potrebno predao svojim advokatima, koji će sastaviti tužbu i proslediti je nadležnim organima – rekao je izvor dnevnih novina ‘Alo!’.

Otac Jelene Karleuše potvrdio je saznanja rekavši:

– Istina je, tužiću je sigurno. Ja sam već sve predao svojim advokatima i već sutra ili prekosutra će to biti prosleđeno dalje. To što ona priča su najveće budalaštine. Danas svako može putem medija da svašta iznese u javnost, pas laje, vetar nosi, ali znate, neke stvari se i lepe za čoveka, a sve ovo su gluposti.