Stanija: Udaću se za Filipa za godinu dana!

stanija-udacu-se-za-filipa-za-godinu-dana

Ljubav Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića cvijeta. Mladi par nedavno je posjetio Banjaluku. S njima je išao Stanijin brat Sani, a razlog odlaska je to što je Stanija postala tetka.

– U Banjaluku, preciznije u Debeljake, dovodi me to što je moja sestrična Dragana dobila drugo dete. Došla sam na babine, jer sam postala tetka jednog malog Nikole. Svratila sam i malo da se odmorim i da pobegnem i od očiju javnosti tamo. Još smo vezani ugovorom za emisije mesec dana nakon završetka ‘Farme’, a nakon toga idemo na neki odmor što dalje, tamo gde nas niko ne poznaje – rekla je starleta za ‘Nezavisne novine’.

 Stanija je rekla i kako je svjesna da ima ljudi koji je ne vole, mada joj nije jasno zašto, te da je njezina majka potpuno podržava i ne zamjera joj gotovo ništa: – Rekla mi je da mi neke svađe nisu bile potrebne, ali i da su se mnogi svađali mnogo više od mene i da me, generalno, narod voli. Nekako najviše te priče dolaze iz novina ili sa estrade.

Par tvrdi i kako su njihove razmirice prestale odmah po izlasku s ‘Farme’. – Moji su ga lepo prihvatili, njegovi mene, naši roditelji su se upoznali pred odlazak u Banjaluku. Sada samo želimo da uživamo u našoj ljubavi, ne trčimo da se sutra venčamo. Ako sve bude u najboljem redu, za nekih godinu dana očekujte i to – rekla je Stanija i otkrila da će sa Filipom uskoro započeti zajednički život.

izvor: Naše novine