(VIDEO) Farmu napustile Mica i Nela

video-farmu-napustile-mica-i-nela

Legendarna pjevačica Mica Trofrtaljka sinoć je napustila reality show ‘Farma‘. Naime, doktori i produkcija su rekli kako bi najbolje bilo da pjevačica napusti imanje budući da njezino zdravstveno stanje nije baš najbolje. Trofrtaljka se s njima složila, iako joj je bilo jako žao što ostavlja farmere i predivno imanje.

Nedugo nakon Micina odlaska, ‘Farmu’ je napustila i Nela Bijanić koju su ostali farmeri odabrali kao prvog duelistu. Iako je u igri znanja bila bolja od Marka Vanille, te su joj glasovi publike duplirani, to nije bilo dovoljno da pjevačica ostane u natjecanju za 50 000€. Nela je za gazdaricu imanja postavila Zoricu, što je bilo potpuno neočekivano budući da su mnogi, pa i sama Nela, posumnjali da je upravo Markovićeva ”zaslužna” što je Bijanićka bila izabrana za slugu.

Voditelja nazvala potpuno drugim imenom

Naime, Mica je gostovala u Jutarnjem programu televizije ‘Pink’ i pričala sa Srđanom i Jovanom Janković o svom gazdovanju u Lisoviću, a pred kraj razgovora Trofrtaljka je mislila da se nalazi u Žikinoj Šarenici, pa se Srđanu obratila sa gospodine Žiko, što je do suza nasmijalno sve u studiju a posebno Jovanu koja je jedva došla do zraka.