(VIDEO) Vendi ulazi na ‘Farmu’!

video-vendi-ulazi-na-farmu

Kontroverzna pjevačica Vesna Vukelić Vendi, koja je sudjelovala u jednoj od prethodnih sezona Farme‘, trebala bi se ponovno useliti na imanje u Lisović. Prema pisanju portala ‘Tračara’, produkcija je pozvala pjevačicu koja je prihvatila poziv, a vjerujemo kako će ova vijest oduševiti sve ljubitelje ovog realitya budući da se Vendi pokazala kao veliki zabavljač.

Moramo napomenuti i kako je poznato da Vukelićeva ne voli Jelenu Golubović s kojom je prije desetak godina imala verbalni obračun u jednoj emisiji. Osim Jelene, Vendi nije u dobrim odnosima ni sa Zoricom Marković, u čijem kafiću je svojevremeno nastupala. Njih dvije su se nedavno oštro prepucavale po novinama, a konflikt će zasigurno nastaviti i u realityu.

– Vendi ćemo gledati i u petoj sezoni Farme. Produkcija je potpisala ugovor s njom, tako da ćemo je sigurno gledati na imanju u Lisoviću. Pre desetak godina Jelena i Vendi su se verbalno sukobile u emisiji Svet plus, koju je vodila Jelena Bačić Alimpić. Njihova svađa postala je antologijska, a animozitet idalje postoji. Kako bi pokušali da ponovo napravi bar deo tenzije koja je vladala u emisiji, producenti će ubaciti Vendi s namerom da isprovocira Jelenu – otkrio je izvor ‘Tračare’.