(VIDEO) Zorica: Miki, ne laži! Znamo da si dobio novac unapred!

Izvor slike: Goran Sivacki(Miki), Arhiva(Zorica)

Zorica Marković je jedna od onih farmerica koja uglavnom sve što ima kaže direktno u lice, svidjelo se to nekome ili ne. Pjevačica je sinoć ušla u sukob s Mikijem Đuričićem kojem je jedan od farmera postavio pitanje da li je istina da neće razgovarati s 80 posto ukućana, na što je Miki odgovorio:

– Ne sa 80, nego sa 87! Rešio sam da ne ulazim u rasprave, da ne slušam razna ogovaranja jednostavno to nije za mene. Ponašaću se kao i do sada ali ću se truditi da izbegavam sve spletke. Moj jedini motiv zbog koga sam ušao jeste novac, i želim da osvojim glavnu nagradu. – rekao je Đuričić.

Na njegov odgovor nadovezala se Zorica koja je izjavila:

– Ma lažeš bre, sve lažeš. Ne bi se ti ponašao ovako kako se ponašaš a da nisi dobio novac unapred. Ma svi bre to znamo. Lepo si rekao da praviš budalo od sebe samo zbog novca i svima je jasno da si isti dobio.

Zorica Simonidi: Ćuti gico, svi ti se smeju!

Tijekom igre istine, Šeki je postavio Simonidi pitanje zašto je ona ušla u ‘Farmu’ i što planira u budućnosti. Kada je Simonida rekla da je ušla kako bi stekla dodatnu popularnost budući da je popularnost već imala prije ‘Farme’, Zorica se počela smijati.

Aćevićka joj je nakon toga odbrusila: – Zorice, ja sam došla, ti si prošla. nakon čega je Markovićeva nastavila s nizom uvreda na Simonidin račun.