(FOTO) Amadeusovci donirali 14 000 eura za renoviranje bolnice u Smederevu!

Izvor slike: PR

Samo tjedan dana nakon što je Amadeus bend u Smederevu održao fantastičan humanitarni koncert prilikom kojeg je skupljeno, a zatim i donirano 14 000 eura smederevskoj bolnici, upiličeno je i svečano otvaranje renoviranog dijela. Čast da presijeku crvenu vrpcu, pripala je upravo dečkima najzaslužnijim za obnovu onkologije ustanove ‘Sveti Luka’.

– Svaki koncert radimo sa istim žarom i energijom, no moram priznati da je ovaj imao posebnu emociju s obzirom na to da smo pred sobom imali zadatak da skupimo što više novčanih sredstava za preko potrebno renoviranje onkološkog odeljenja – kaže Džaja, pjevač grupe, te dodaje:

– Takođe bitno je napomenuti da je intimno, naša svaka nota te noći bila posvećena tragično preminulom fanu Amadeus benda, koji je živeo u Smederevu, no to ga nije sprečilo da prisustvuje gotovo svakom našem nastupu ma gde u zemlji ili regionu bio. Drago mi je što smo uspeli da prikupimo skoro dva miliona dinara, i obećavam da ćemo nastaviti sa svojim humanitarnim aktivnostima.

foto-amadeusovci-donirali-14-000-eura-za-renoviranje-bolnice-u-smederevu1 foto-amadeusovci-donirali-14-000-eura-za-renoviranje-bolnice-u-smederevu2