(FOTO) Kći Goce Tržan poklonila svoje igračke ugroženim mališanima!

Izvor slike: Boško Karanović/Alo!

Pjevačica Goca Tržan prije nekoliko dana je s kćerkom Lenom posjetila evakuirane stanovnike koji se nalaze u beogradskoj dvorani ‘Pionir’. Goca i Lena sa sobom su donijele veliku vreću punu igračaka za mališane koji su tamo smješteni.

– Došla sam pre sveg da moje dete ima predstavu šta se dešava i da vidi kako izgleda kada izgubiš sve u životu, kako bi znala više da ceni to što ima. Prethodnog dana odnela sam hemiju, namirnice i posteljinu u zgradu Udruženja novinara, a danas smo odlučile da donesemo igračke za decu koja nisu uspela da iznesu svoje iz poplavljenih domova – rekla je Goca za dnevni list ‘Alo!’ na ulazu u dvoranu:

– Mnogo smo pričale o svemu i nisam morala da je nagovaram da se odrekne svojih igračaka. Gledala je na televiziji sve što je zadesilo te ljude i onda me pitala: „Mama, je l‘ ovo sve kiša napravila i zašto je priroda takva prema nama?“. Onda sam joj rekla da je to zato što smo mi loši prema prirodi, na šta me ona pitala da li su poplavljeni samo oni koji su bili zli prema prirodi. Objasnila sam joj da, za razliku od nas koji možemo da biramo kakvi ćemo biti prema prirodi, ona ne može da bira na koga će kiša da pada, pa ispaštaju i nevini – ističe Goca koja je igrajući se s mališanima pokušavala suspregnuti suze:

foto-kci-goce-trzan-poklonila-svoje-igracke-ugrozenim-malisanima1

– Bilo bi me sramota da cmizdrim, iako mi se srce slama kada ih gledam jer njima je mnogo teže, a ipak su pribrani. Verujem da će sada da se dešava nešto kao nekada, kada smo išli na radne akcije, pa da se kolektivno udružimo kako bi svima bilo bolje – nada se Tržanova.

foto: Boško Karanović/Alo!