VELIKO SRCE: Ana Nikolić okupila estradu kako bi pomogla Isidori Bjelici!

Izvor slike: Hello! (Ana) / Telegraf (Isidora)

Pop zvijezda Ana Nikolić prethodnih mjeseci imala je pune ruke posla. Zgodna Paraćinka bila je okupirana radom na novom albumu, mnogobrojnim nastupima, snimanjima, ali to je nije spriječilo da pomogne spisateljici Isidori Bjelici kojoj je pomoć u ovim trenucima veoma potrebna.

Naime, Isidora se već mjesecima s rakom. Iako ga je jednom prebrodila i nalazi su jedno vrijeme bili sasvim uredu, zloćudna bolest se vratila. Za Bjelicino liječenje potrebna su velika sredstva. Lijekovi, suplementi, avio karte za putovanja u inozemstvo zbog potrebnih terapija,… zahtjevaju puno novaca.

– Ana je pomno pratila Isidorino stanje i čim je saznala da joj je potreban novac za daljnje lečenje, odlučila je da se angažuje oko skupljanja istog. Veoma ju je pogodilo to što se Isidori dešava. Redom je zvala sve one za koje je smatrala da bi mogli da pomognu. Uključio se veliki broj njenih kolega-prijatelja – kaže izvor Folk Portala.

Isidora je danas na Facebooku objavila status u kojem se zahvalila Ani i svima koji su pomogli u prikupljanju sredstava.

isidora-ana