(AUDIO) Ana Nikolić: Pre bih pala na udvaranje Andrije Miloševića nego Viktora Troickog!

Izvor slike: Arhiva

Pop pjevačica Ana Nikolić ponovno je u centru medijskog zanimanja. Nakon natpisa u kojima je povezivana s Ćazimom Osmanijem, Ana je otputovala na Thailand kako bi se odmorila od svih obaveza, razmislila o svemu i napunila baterije za obaveze koje je očekuju.

Po povratku, pjevačica je odmah nastavila turneju ‘Milion Dolara’, a za Dan zaljubljenih nastupala je u Vrnjačkoj Banji. U tjednu ljubavi, Nikolićeva je odgovorila i na škakljiva pitanja voditelja Zeleta.

Poslušajte intervju:

 

“Protiv mene se vodi plaćeni negativni marketing!”

Nikolićeva je u intervjuu za magazin ‘Story’ demantirala ljubavnu vezu sa Slobodanom Tomašem s kojim su je povezivali za vrijeme njezinog skorašnjeg boravka na Thailandu:

– Ispod časti mi je da to komentarišem i čak sam i htela da se šalim na svoj račun pa da kažem: Kako ste otkrili tek sada da mi je on dečko, kad naša veza traje već tri godine? Ali ovo više nije smešno! Ovaj demanti je meni isti kao kada bi Madona demantovala da je u vezi sa svojim čistačem bazena. Tog gospodina poznajem od pre pet, šest godina kada sam prvi put nastupala u njegovoj diskoteci. Tu priča počinje i završava se. Čak i te izjave on nije dao i sve to je plaćeni negativni marketing usmeren protiv mene. Na mom nastupu u njegovoj diskoteci, prošlog vikenda bila je i njegova supruga i tom prilikom mi je rekao: U vreme kada si ti bila na Tajlnadu, da ja tamo nisam bio sa svojom ženom, imao bih strašan problem zbog ovih natpisa.