Mia: Kada bih pričala o privatnom životu, više nikoga ne bi zanimale moje pesme!

Izvor slike: Arhiva

Atraktivna pjevačica Mia Borisavljević nedavno se vratila iz Italije gdje je bila na dužem odmoru. Borisavljevića je jedna od onih koja je radila tijekom cijele prošle godine pa joj je ovaj odmor i te kako bio potreban. Odmah po povratku, Mia se „bacila“ na posao, te snimila dvije nove pjesme.

– Hitovi se ne „ubadaju“. Kada sarađujete sa ljudima koji su napravili mnogo hitova, znači da to nije stvar slučajnosti. Prostudirala sam kako se dolazi do toga, pa se nadam da su dve moje pesme koje će uskoro izaći već u najavi hitovi. Autor jedne je i sam izvođač, tako da ćete uskoro saznati koji je duet u pitanju. – rekla je pjevačica za ‘Kurir’.

Osim na pitanja o karijeri, zgodna Valjevčanka odgovarala je i na pitanja o privatnom životu. Iako se o njezinim burnim vezama dosta pisalo, ova pjevačica je manje u medijima tim povodom od nekih svojih kolegica, a kako kaže, razlog tome je što je dopušta novinarima da lako saznaju s kim se viđa, prekida vezu, te intimu čuva isključivo za sebe.

– Kada bude veridba, udaja, beba, to sigurno neću moći da sakrijem. Tako velike stvari ne treba ni kriti. Ali zašto bi javnost morala da zna kada sam sa nekim raskinula, kada sam se pomirila, šta mi je kupio. Što se majčinstva tiče, ako bi mi se u ovom trenutku desilo da zatrudnim, naravno da bih rodila dete i bila bih srećna i ponosna na to. Međutim, sačekala bih još godinu do dve jer mislim da ću tek tada biti kompletna ličnost. Majka treba da bude u potpunosti posvećena detetu, a ja ne mogu, ako sam rastrzana i još nisam ostvarila neke svoje ciljeve, da srljam u nešto drugo i treće. Ali, ako se to bude desilo van mojih planova, naravno da će sve drugo pasti u vodu. – rekla je Mia.

Mia je nedavno kupila dva stana od 150 000€, te sagradila kuću roditeljima u Valjevu.

– Nisam ništa nenormalno uradila što nije svojstveno ljudima koji rade, napreduju i zarađuju. Sve što je vezano za životni prostor nije stvar ni luksuza, ni besa, ni iživljavanja, već prioriteta i normalnog života. I ne vidim da nešto specijalno treba da se pohvalim, niti da se stidim zbog nečijeg mišljenja. To me i ne bi pogodilo s obzirom na to da shvatam situaciju u Srbiji i da je teško zaraditi novac. Međutim, u mom poslu je prva stavka nenormalno ulaganje, a onda kasnije i zarada ne može da se poredi sa drugim zaradama.