(FOTO) Amadeus potukao Bajagu i Čolu na ‘Beer festu’ u Makedoniji!

Usprkos tome što su brojni mislili da se prošlogodišnji uspjeh i zanimanje za njihov nastup ne može prestići, Amadeus bend je na nedavno održanom ‘Beer festu’ u Strumici pokorio čak najveću zvijezdu ex-yu prostora – Zdravka Čolića!

Naime, fantastičan broj od 70 000 posetitelja iznenadio je i same članove benda, koji su se skoro onesvijestili od sreće kada su čuli podatak da je dan ranije na Bajaginom koncertu bilo 30 000 ljudi, dok je Čolu dan nakon Amadeusa slušalo 40 000 ljudi.

– Naravno da imponuje kada tako nešto postignete! No gorelo je sve! Umalo nismo zapalili Strumicu vatrometom i pirotehnikom koju smo doneli, a pesmu ‘Moja zemlja’ smo na zahtev publike svirali pet puta. Ta pesma polako postaje himna stare Jugoslavije – rekao je front man Aleksandar Stanimirović i dodao:

– Vlasnik kluba ‘Platinum’ koji za vreme fešta drži najveći štand za prodaju piva, izjavio je da se na našem nastupu najviše prodalo i popilo i da je slično bilo i prošle godine, no tada nam je Severina bila konkurencija. Pričam o prodaji piva – kroz šalu i smijeh je završio Aca i otkrio da su ih već sada „rezervirali“ i za sljedeću godinu na istom mjestu.

foto-amadeus-potukao-bajagu-i-colu-na-beer-festu-u-makedoniji1