(FOTO) Bojan od obožavateljica iz Italije dobio tortu za rođendan!

Izvor slike: Facebook/BojanBjelicOfficial

Osmog marta sva pažnja usmjerena je ka ženama. Na taj dan svi se trude ugoditi bitnim ženama u njihovom životu, a muškarci su uglavnom u ulozi onih koji poklanjaju. Jedan od rijetkih muškaraca koji na Dan žena prima poklone je Bojan Bjelić.

foto-bojan-od-obozavateljica-iz-italije-dobio-tortu-za-rodendan1 foto-bojan-od-obozavateljica-iz-italije-dobio-tortu-za-rodendan2

Naime, Bojan je rođen 8. marta, međutim, kako ne bi umanjio važnost ovog, za žene posebnog dana odlučio je da na svaki Dan žena radi a svoj rođendan proslavlja dan kasnije. Tako je ove godine nastupio u Vicenzi. U prepunom klubu ‘K2’ svojski se potrudio ugoditi prvenstveno pripadnicama nježnijeg spola, kojih je te večeri bilo u većini, ispunjavajući i glazbene želje, dijeleći autograme, fotografirajući se s njima… Ipak, ni one njemu nisu ostale dužne. Pošto svi znaju da 8. marta slavi rođendan pripremili su mu veliki broj poklona, te tortu koju su mu uručile na bini.

– Čim sam počeo sa nastupom, jedna devojka je u onoj gomili podigla tortu koju je nosila prema meni. Ostao sam bez teksta. Bilo mi je prelepo i zadovoljstvo da proslavim sa publikom tako bitan datum u mom životu. Moram da priznam kako nisam očekivao da će većina publike znati da mi je rođendan, pa je torta tim više bila još veće iznenađenje za mene. – rekao je Bojan Bjelić za Folk-Portal.

foto-bojan-od-obozavateljica-iz-italije-dobio-tortu-za-rodendan5 foto-bojan-od-obozavateljica-iz-italije-dobio-tortu-za-rodendan3 foto-bojan-od-obozavateljica-iz-italije-dobio-tortu-za-rodendan4

Pjevač je sutradan rođendan proslavio u krugu obitelji i najbližih prijatelja u jednom beogradskom restoranu.