(FOTO) Bojana Bjelića napala obožavateljica!

Izvor slike: Facebook/BojanBjelicOfficial

Kako vrijeme prolazi, Bojan Bjelić se svakim danom sve više uvjerava da je odabrao prave pjesme, jer gdje god nastupa, traži se karta više.Tako je bilo i u subotu u Vukovaru.

Prepun klub ‘Faces’ bio je malen za sve one koji su željeli tu večer uživati u Bojanov nastup. I na ovom nastupu popularnog pjevača bilo je tek nekoliko muškaraca, ali zato djevojaka nije manjkalo, što je i inače slučaj na nastupima ovog pjevača.

foto-bojana-bjelica-napala-obozavateljica4

foto-bojana-bjelica-napala-obozavateljica2

Djevojke su cijelu večer bile odlično raspoložene i s Bojanom pjevale i plesale uz samu binu, ali je jedna ipak otišla korak dalje, pa se u trenutku kada je Bjelić ulazio u auto, bacila ispred njega. Kako ju je Bojan odbio povesti sa sobom, fizički je nasrnula na njega i počela ga udarati. Kako bismo saznali što se točno dogodilo, pozvali smo pjevača koji nam je rekao:

– Prvo moram da kažem da je na nastupu u Vukovaru bilo odlično, a onda da je priča koju ste čuli tačna, ali ne baš potpuno istinita. Tačno je da je jedna obožavateljka pravila probleme, ali nije došlo do fizičkog kontakta. Devojka se u jednom trenutku bacila na haubu i insistirala da krene samnom u Beograd, ali o fizičkom napadu nije bilo reči. Čak šta više, bila je veoma ljubazna, grlila me i ljubila sve vreme, ali nisam mogao da ispunim njenu želju da je povedem sa sobom, na čemu je konstantno insistirala – priznao je Bojan.

foto-bojana-bjelica-napala-obozavateljica1

foto-bojana-bjelica-napala-obozavateljica3

Popularni pjevač nije želio komentirati zašto djevojku nije htio povesti u Beograd, te da li ga je neka djevojka te noći čekala tamo, ali je sasvim sigurno da će se sa spomenutom obožavateljicom ponovo sresti i to vrlo brzo. Ne zato što se to dogovorio s njom, nego zato što će uskoro ponovo nastupiti u ovom klubu, jer su vlasnik istog, kao i gosti, bili prezadovoljni, pa je već dogovoren novi nastup u Vukovaru.