(FOTO) PROSLAVA GODINE: Estrada proslavila 18. rođendan radija ‘Studio D’ iz Srebrenika!

Izvor slike: Promo

Spektakularnom zabavom u diskoteci ‘Galaxis’, radio ‘Studio D‘ iz Srebrenika proslavio je punih 18 godina uspješnog rada. Proslavi rođendana prisustvovale su brojne estradne zvijezde iz BiH i Srbije kojima su ovom prilikom uručene i nagrade.

Tradicionalno, svake godine radio ‘Studio D’ na rođendanskoj žurci dodjeljuje priznanja za najslušajnije pjesme i albume u određenoj godini, a njih biraju upravo slušatelji spomenutog radija.

foto-proslava-godine-estrada-proslavila-18-rodendan-radija-studio-d-iz-srebrenika5

Neki od nagrađenih zbog ranije dogovorenih obaveza nisu mogli prisustvovati dodjeli nagrada, a među nagrađenima koji su uveličali rođendansku zabavu pojavili su se Rada Manojlović, Katarina Živković, Ana Barešić, MC Yankoo, Cvija, DJ Shone, DJ Kix, DJ MS, Rade Lacković, mostarska grupa Sinergija, Šekib Mujanović, Mensur Salkić, Emir Đulović, Mirza Šut,…

foto-proslava-godine-estrada-proslavila-18-rodendan-radija-studio-d-iz-srebrenika3

foto-proslava-godine-estrada-proslavila-18-rodendan-radija-studio-d-iz-srebrenika4

Rade Lacković se „okitio“ se priznanjem za novi singl ‘Ljubav života’ koji je za kratko vrijeme osvojio publiku. Emir Đulović i Katarina Živković na proslavu u ‘Galaxisu’ stigli su ravno s nastupa. – Radio Studio D mene podržava od samog početka i nema šanse da bih propustio njihovo punoljetstvo – rekao je Emir.

Rada Manojlović je stigla sa zakašnjenjem te se iz automobila odmah popela na binu. Prisutne je oduševila  izgledom i pjesmom, a koliko je cijenjena i od strane radija pokazuje i iznenađenje koje su joj priredili povodom njezina rođendana – tortu na kojoj je pisalo ‘Happy birthday Rada Manojlović’, što je nju posebno razveselilo. Tortom je kolektiv RSD-a iznenadio i MC Yankaa koji je također slavio rođendan.

foto-proslava-godine-estrada-proslavila-18-rodendan-radija-studio-d-iz-srebrenika6

Sve u svemu, ekipa radija i svi koji su uživali uz ovogodišnje hitove kući su se vratili zadovoljni,  a pjevači izrazili nadu da će i sljedeće godine biti gosti radija ‘Studio D’ te da će njihove nove pjesme ponovno dobiti neku od vrijednih nagrada.

foto-proslava-godine-estrada-proslavila-18-rodendan-radija-studio-d-iz-srebrenika2 foto-proslava-godine-estrada-proslavila-18-rodendan-radija-studio-d-iz-srebrenika1