(FOTO) WOW: 3 000 Hrvata dočekalo Novu godinu uz Milicu Todorović!

Izvor slike: Facebook

Ako je suditi po sinoćnjoj večeri, pjevačica Milica Todorović mogla bi uskoro ponijeti titulu “najomiljenije folkerice u Hrvatskoj“. Naime, čak 3 000 ljudi sinoć je dočekalo 2016. godinu na zagrebačkom velesajmu gdje je spektakularan koncert održala upravo Milica.

Zanimanje za njezin koncert bilo je ogromno te su karte bile “razgrabljene” nekoliko dana prije najluđe noći u godini. Dvorana se počela puniti još oko 21:00h, a samo sat vremena kasnije bila je potpuno ispunjena.

foto-wow-3-000-hrvata-docekalo-novu-godinu-uz-milicu-todorovic1

Prvim takovima hitova ‘Tri čaše‘, ‘Moje zlato‘, ‘Konačna odluka‘, ‘Sve je uzalud‘, ‘Samo me pogledaj‘,… u publici je nastajalo opće oduševljenje, te je Milica u jednom trenutku prokomentirala kako im ona uopće i nije potrebna budući da su sve pjesme pjevali u glas od početka do kraja.

– HVALA ZAGREB! Najluđi doček Nove Godine! 3000 duša pevalo sa mnom,HVALA VAM DO NEBA VESELI LJUDI! Meni 2016. god nije mogla bolje da počne! Sutra repriza u klubu H2O! Da ste mi živi i zdravi i da se u narednoj godini ovako družimo! – napisala je Todorovićeva na svom Instagram profilu.

Kao što je i sama najavila, svi koji su imali želju, a nisu mogli prisustvovati sinoćnjem koncertu, večeras se mogu uputiti u klub ‘H2O‘.

Bravo Milice!

foto-wow-3-000-hrvata-docekalo-novu-godinu-uz-milicu-todorovic2