(FOTO) Željko Šašić ostao bez honorara nakon sjajnog nastupa!

Izvor slike: Folk-Portal

Kažu da ko nema sreće u ljubavi ima na kocki. Tako po onome što se dogodilo Željku Šašiću u petak navečer na nastupu u klubu ‘City’ u Loparama, nadomak Bijeljine, možemo zaključiti da on i te kako ima sreće u ljubavi.

Klub ‘City’ bio je malen da primi sve djevojke koje su te večeri željele slušati svog omiljenog pjevača. Kažemo djevojke zato što su one činile 90% publike te večeri. Popularni pjevač bio je raspoložen za druženje s obožavateljima, pa je tako dao sve od sebe da napravi dobru atmosferu, sve do trenutka dok nije shvatio da pjeva besplatno.

foto-zeljko-sasic-ostao-bez-honorara-nakon-sjajnog-nastupa2

Ako ste pomislili da je došlo do nekog sukoba na relaciji vlasnik kluba-pjevač, niste pogodili, jer je Željko za svoj nastup bio uredno isplaćen, ali je novac koji je dobio, kako i sam kaže, ne zna kako, izgubio.

– Nikada mi se to nije desilo. Isplaćen sam pre nastupa uredno, bio sam veoma zadovoljan tretmanom prema meni, kada je u pitanju vlasnik kluba, jer me je maksimalno ispoštovao, ali ne znam kako se desilo da sam novac izgubio. Pretpostavljam da sam omašio džep kada sam stavljao novac u jaknu. Na sred nastupa sam, želeći da uzmem cigarete iz jakne, shvatio da novca nema – priznaje Šašić.

Zanimljivo je da se Željko tijekom cijele večeri šalio na svoj račun kako pjeva besplatno, ali ni jednog trenutka nije dozvolio da atmosfera padne. Međutim, ipak se u jednom trenutku kada je sjeo na binu po njegovom izrazu na licu vidjelo da je iznerviran onim što se dogodilo. Kako je vlasnik kluba bio zadovoljan njegovim nastupom, na kraju ga je počastio s dodatnih 500 eura. Iako je Željko odbio uzeti novac, vlasnik kluba ga je nagovorio kako bi barem pokrio osnovne troškove benda i puta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poslije svega, Željko se može utješiti čuvenom izrekom da ukoliko nema sreće u novcima ima u ljubavi ili tko nema sreće s novcem, barem radi odličnu atmosferu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA