(FOTO+VIDEO) Brena s ‘Jugoslovenkom’ zatvorila veliki koncert

fotovideo-brena-s-jugoslovenkom-zatvorila-veliki-koncert

Folk zvijezda Lepa Brena održala je u petak veliki koncert u Lukavcu. Brena je ispred 8 000 ljudi još jednom dokazala da zaista zaslužuje titulu velike zvijezde. Publika je zajedno s njom dva i pol sata pjevala sve pjesme, a pjevačica veoma raspoložena plesala bez prestanka.

Među publikom se moglo vidjeti sve generacije, a stariji su se rado prisjetili hitova kao što su ‘Čačak’, ‘Mile voli disko’,…, dok su nešto mlađi više uživali uz pjesme ‘Metak s posvetom’, ‘Uđi slobodno’, ‘Zrno bibera’, ‘Uradi to’,…

– Zaista mi je drago što sam konačno došla u Modrac, na jedno od najlepših jezera u našem kraju. Pošto sam ja rođena Tuzlanka, ovde je došlo mnogo moje familije, prijatelja i fanova iz čitave okoline. Svima njima se ovom prilikom posebno zahvaljujem. Verujem da će ovo biti jedno lepo druženje i da ćemo pevati sve one pesme sa kojima smo se počeli družati daleke godine u prošlom veku – rekla je Brena neposredno pred izlazak na scenu.

Na zahtjev publike, pred sam kraj koncerta, Brena je otpjevala pjesmu ‘Jugoslovenka’, a iz publike je stigla zastava nekadašnje države Jugoslavije koju je Brena ponosno digla u zrak.