(FOTO+VIDEO) DOČEKAN KAO SVJETSKA ZVIJEZDA: Mile Kitić napravio spektakl u Sofiji!

Folk zvijezda Mile Kitić po tko zna koji put dokazao je da je jedan od najpopularnijih i najtraženijih folk izvođača širom Europe čiji uspjeh ide samo uzlaznom putanjom.

Naime, popularni pjevač u četvrtak je održao spektakularni solistički koncert u Sofiji. Najveća bugarska arena ‘Armeec‘ bila je ispunjena sa oko 17 000 ljudi koji su Kitića prihvatili poput svjetske zvijezde.

fotovideo-docekan-kao-svjetska-zvijezda-mile-kitic-napravio-spektakl-u-sofiji2

Osim sjajnog dočeka od strane publike, organizatori ovog spektakla za Mileta, njegovu obitelj i najbliže suradnike također su priredili sjajan doček. Kitića, njegovu suprugu Martu Savić i kći Elenu ispred hotela čekala je Hummer limuzina kojom su se prevezli do Arene gdje je slavni pjevač publiku zabavljao gotovo tri sata.

fotovideo-docekan-kao-svjetska-zvijezda-mile-kitic-napravio-spektakl-u-sofiji

Na repertoaru su se osim dobro poznatih Miletovih hitova našle numere koje godinama nije izvodio, a koje njegovi fanovi jako vole. Cijela ekipa popularnog folkera bila je oduševljena i što bugarska publika odlično zna i njegove pjesme sa zadnjeg albuma ‘Mađioničar‘ sa kojeg se vrlo brzo izdvojila numera ‘Kilo dole, kilo gore‘.

fotovideo-docekan-kao-svjetska-zvijezda-mile-kitic-napravio-spektakl-u-sofiji3

Budući da je htio izvesti što više svojih pjesama, Kitićevi gosti na koncertu bili su samo njegovi članovi obitelji. Tako je Marta otpjevala ‘Ravno do Kosova‘ kojom je “zapalila” masu, a potom je i njihova ćerka Elena izvela svoj veliki hit ‘Foliram‘.

Zanimljivo i da je Mile u jednom trenutku na binu izveo djevojku i mladića odjevene u bugarsku narodnu nošnju te uz njih zapjevao tamošnju popularnu pjesmu ‘Devoyko, mari, hubava‘ što je u publici izazvalo ogromno oduševljenje!