(FOTO+VIDEO) Indira Radić u Čitluku proslavila rođendan s prijateljima i obožavateljima!

Izvor slike: Facebook

Indira Radić odlučila je po prvi puta svoj rođendan provesti radno. Ovu subotu, 14.06. nastupala je u diskoteci ‘Flash’ u Čitluku, a veliki broj posjetitelja pohrlilo je u klub kako bi na vrijeme osigurali svoju ulaznicu. Ni kiša ni utakmice svjetskog prvenstva nisu spriječile Indirine obožavatelje da zajedno proslave njezin rođendan.

fotovideo-indira-radic-u-citluku-proslavila-rodendan-s-prijateljima-i-obozavateljima1

Pjevačica je u Čitluk doputovala s prijateljima, a oni su, u dogovoru s vlasnikom kluba, bez njezinog znanja priredili veliko iznenađenje u samom klubu. Naime, došli su ranije pod izgovorom da je takvo pravilo kluba, a nakon samog dolaska u backstage iznenada je nekoliko muškaraca ušlo u prostoriju noseći tortu sa svjećicama i šampanjac. Svi su u glas počeli pjevati rođendansku pjesmu što je šokiralo pjevačicu budući da to uopće nije očekivala.

– Potrebno je nekada u životu napraviti drastične promene. Naprimer kao što sam ja sada za svoj rođendan. Nakon slavlja u backstageu, proslavu smo prebacili u klub gde sam slavila zajedno sa publikom. Tu je za mene ponovno usledio šok budući da je ispred mene stajala moja obožavateljka Andrea koja je čak iz Beča doputovala da bi me obradovala za rođendan – rekla je pjevačica za Folk-Portal i dodala:

– Tom prilikom sam sa prijateljima posetila i Mostar, otišla na Stari most, ispijala bosansku kafu i baš uživala.

Po svemu sudeći, vjerujemo kako se Radićka ni ubuduće neće dvoumiti kada joj za rođendan ponude da nastupa u nekoj od diskoteka.