(FOTO+VIDEO) Lukasa u Parizu iznenadili tortom!

Obaranje rekorda posjećenosti po diskotekama diljem Srbije, BiH, Hrvatske, Švicarske, Austrije,… za Acu Lukasa postala je rutina, a ako je suditi po pričama ljudi koji su bili na njegovom nastupu u Francuskoj, popularni pjevač i tamo se rado sluša te se na njegov nastup dugo čekalo.

fotovideo-lukasa-u-parizu-iznenadili-tortom3 fotovideo-lukasa-u-parizu-iznenadili-tortom2

Naime, Lukas je subotu nastupio u diskoteci ‘Back Up’ u Parizu gdje je zajedno sa svojim ‘Folk House’ bendom publiku zabavljao oko dva i pol sata. Hitovima poput ‘Lična karta’, ‘Dijabolik’, ‘Gotovo’, ‘Dođi gore’,… pjevač je „zapalio masu“, a koliko su svi bili raspoloženi i zadovoljni otišli s njegovog koncerta potvrđuju i komentari na društvenim mrežama.

fotovideo-lukasa-u-parizu-iznenadili-tortom1

Osoblje kluba je za popularnog pjevača priredilo i iznenađenje pa su mu tako u jednom trenutku na bini uručili tortu na kojoj je stajao kipić nalik Lukasu. Iako Aca rođendan ima tek danas, vlasnik diskoteke je odlučio prirediti mu iznenađenje i u svom lokalu.

fotovideo-lukasa-u-parizu-iznenadili-tortom4

Oduševljen tamošnjom publikom, Aca se nada da će uskoro ponovo zapjevati u francuskoj prijestolnici, a kako kaže, ovaj nastup sigurno će pamtiti do kraja života.