Tamara Filipović šarmirala financijsku policiju!

Izvor slike: klub 'Cezar'

Nakon velikog uspjeha duetske pjesme s Juiceom‘Prošlo me je sve’, Tamara Filipović u posljednje vrijeme nastupa i po četiri dana u tjednu. No, vikend koji je iza nas, Tamari će definitivno ostati u sjećanju. Usprkos tome što je mislila da će isti pamtiti po pehovima koji su se nizali, na kraju je sve prošlo u savršenom redu pa čak i ono od čega pjevači najviše strahuju, a to je dolazak financijske policije u diskoteku u kojoj nastupaju.

– Taj dan je bio užasan. Pokvarila su nam se kola, kasnili smo, zalutali zbog nevremena… – priča Tamara o svojoj avanturi u Pljevljima, i nastavlja: – A kada su mi neposredno pred početak nastupa u diskoteci „Cezar“ rekli da je u lokalu finansijska policija umalo se nisam onesvestila! Već sam se pomirila sa time da je noć propala i krenula sam u susret inspektorki koja mi se na moje veliko iznenađenje srdačno osmehnula. Rekla je da neće biti nikakvih problema i da će nas ubrzo pustiti da počnemo sa koncertom ali da seprethodno fotografišem sa njenim sinom koji me obožava i koji je već bio tik do bine.

tamara-filipovic-sarmirala-financijsku-policiju1

Podrazumijeva se da je Tamara sa zadovoljstvom izašla inspektorici u susret, koja je čak i po završetku svog radnog vremena došla u ‘Cezar’ i ostala do ranih jutarnjih sati.