(FOTO+VIDEO) VIKEND ZA PAMĆENJE: Saša Matić napravio lom u Novom Sadu i Ljubljani!

Izvor slike: Promo

Jedan od najpopularnijih i trenutno najzaposlenijih pjevača u regiji – Saša Matić u petak je u novosadskom klubu ‘Paradiso’ napravio zabavu za pamćenje.

Odlično raspoložen, Matić je raspjevane Novosađane držao na nogama do jutra, a posebno oduševljenje izazvao je pjevajući pjesme sa novog albuma koje je publika u prepunom klubu s njim pjevala u glas.

Novi Sad 4

Nakon skoro tri sata fenomenalne svirke pjevač je nastup završio baladom ‘Kad ljubav zakasni’, a Novosađane pozvao da sljedeće godine zajedno proslave Dan žena u beogradskoj ‘Kombank Areni‘.

Novi Sad 1 Haos na ulazu u klub NS

Dan nakon Novog Sada, Saša je nastupom u Ljubljani oduševio i Slovence. Pečat nezaboravnoj večeri dale su nove pjesme ‘Milo moje’, ‘Lagala je grade’, ‘Zabranjena ljubav’…. koje je publika pjevala od riječi do riječi, a pjevač nije krio oduševljenje zbog činjenice da su i Slovenci već naučili nove pjesme.

Inače, Matić je prije par dana najavio osmomartovski spektakl kojim će obilježiti 15 godina karijere. Pjevač je već započeo sa planovima i priprema se kao da je koncert već sutra a nastupi tokom vikenda su, kako kaže, tek treninzi pred veliku utakmicu koja će se desiti 8.marta sljedeće godine u beogradskoj Kombank Areni.