6 DANA DO SPEKTAKLA: Osvojite ulaznice za Ringišpil Music festival!

Izvor slike: Promo

Budući je zanimanje za glazbeni spektakl neviđeno i bilježi se ogromna prodaja ulaznica, u suradnji s organizatorima Ringišpil Music festivala, odlučili smo nagraditi troje čitatelja.

Festival koji će u dvije večeri okupiti najveće zvijezde autohtone glazbe iz cijele regije novost je na ovim prostorima. Splitska ‘Spaladium Arena’ će u dvije večeri ugostiti regionalne zvijezde među kojima su: Haris Džinović, Seka Aleksić, Aca Lukas, Indira Radić, Milica Todorović, Ana Nikolić i brojni drugi. Osim atraktivnih izvođača, organizator se pobrinuo za vrhunski razglas, rasvjetu i scenografiju. Spektakl će dodatno začiniti spektakularni performeri koji dolaze izravno sa najpoznatijeg svjetskog party odredišta Ibize. Ukratko, ovakva preobrazba velike arene u pravi klub koji radi do jutarnjih sati nije dosad viđena na ovim prostorima.

Brojna poznata imena društvene scene iz Hrvatske i regije su najavile posjet spektaklu pa tako i tv voditeljice Ecija Ivušić i Hana Hadžiavdagić, stilist  Neven Ciganović te najveća zvijezda prvog regionalnog Big Brothera – Soraja Vučelić.

– Veliki sam ljubitelj izlazaka i dobrih provoda te mi je iznimno drago što Hrvatska dobiva novi festival. Ringišpil će bez sumnje obogatiti ponudu zabave na Jadranu i pružiti potpuno novi glazbeni doživljaj. Pozivam sve da nam se pridruže 29. i 30 srpnja u Spaladium areni i postanu dio prvog zajedničkog glazbenog putovanja regijom – rekao je Ciganović.

Snježana Mehun, PR menadžerica projekta naglasila je: -Glazbeni festivali sa autohtonom glazbom iz regije apsolutno imaju mjesta u turističkoj ponudi Hrvatske jer turisti ionako najviše cijene ponudu koju ne mogu doživjeti bilo gdje u Svijetu već ono što je prepoznatljivo za zemlju u kojoj borave, a upravo zabava, party i  način zabave su najljepše uspomene koje nosimo sa sobom iz  neke zemlje.

Podijelite objavu (https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1073994052635926&id=117664914935516) sa našeg Facebook page-a na Vaš Facebook profilu. Nasumičnim odabirom, troje sretnika dobiti će po dvije ulaznice za spektakularni festival, za 29.07. i 30.07..