Fiona Swarovski na koncertu Dragane Mirković u Beogradu?!

Dragana Mirković za pet dana dolazi u Beograd kako bi završila dogovore oko velikog koncerta kojeg će održati 4. listopada u Kombank areni. Osim što radi na scenariju, Mirkovićeva pažljivo radi i popis gostiju koje će smjestiti u VIP lože.

Prema pisanju dnevnih novinar ‘Kurir’, na koncert bi trebala stići i poznata modna dizajnerica Fiona Swarovski, vlasnica kompanije za proizvodnju stvari od kristala. Naime, ‘Kurir’ piše kako se iz poslovne suradnje Fione i Dragane izrodilo prijateljstvo koje traje već dugi niz godina.

– Kristalna princeza, kako je mnogi zovu, svojevremeno je za svoju prijateljicu dizajnirala mikrofon od kristala „svarovski“, od kojeg se pevačica poslednjih godina ne odvaja i koji će najverovatnije koristiti i u Areni. Fiona bi trebalo da bude smeštena u hotelu u centru grada. Plan je da dizajnerka poseti i Draganinu i Tonijevu televiziju u Požarevcu čije su prostorije, pre svega šminkernica, ukrašene kristalima iz Fionine fabrike u Švajcarskoj – rekao je izvor ‘Kurira’, a saznanja je potvrdila i sama Dragana:

– Volela bih da Fiona Svarovski bude moj gost na koncertu. Njen rad zaista cenim. Biće tu još mnogo poznatih ličnosti, a ja ću dati sve od sebe da svima koji dođu u Arenu priredim sjajno veče. Uveliko se spremam za druženje s publikom.