(FOTO) Dragana Mirković održala press konferenciju i sve šokirala svojom izjavom!

Izvor slike: Dragana Udovicic/Kurir

Sve je bliži 3. kolovoz, dan kada će folk diva Dragana Mirković održati veliki koncert u Kombank areni te tako zaokružiti jedan veliki period svoje karijere.

– Ovo za mene nije obična konferencija za novinare, nije samo jedna od konferencija za medije, već mnogo više od toga. Želim da zajedno sa vama zaokružim priču od 30 godina i da, možda, na neki način, stavim malu tačku na priču koja se zove Dragana Mirković – rekla je pjevačica jučer na press konferenciji te tom rečenicom napravila zbrku među novinarima.

foto-dragana-mirkovic-odrzala-press-konferenciju-i-sve-sokirala-svojom-izjavom2

Iako je prije tri mjeseca imala prometnu nesreću pri čemu je zadobila ozlijede kralježnice, Mirkovićeva je rekla kako usprkos ozlijedi nije ni pomišljala na otkazivanje koncerta te da bi fanovima pjevala i sjedeći ukoliko bi bilo potrebno.

– Ovaj koncert mi je pomogao da ozdravim. Imala sam neki realan cilj pred sobom koji me je, a sportisti će me shvatiti, gurao napred – rekla je Dragana koja detalje koncerta ipak nije željela otkrivati:

– Ne želim da vam otkrivam iznenađenja i goste, kojih će svakako biti. Lepota koncerata i jeste u tome što donose iznenađenja. Ovaj koncert će biti pun emocija, a ja  ću, poput sportista, dati maksimum uprkos povredi.

Dragana je za kraj konferencije sve novinare pozvala na koncert 3.kolovoza te im obećala kako će se potruditi da s koncerta svi odu dobro raspoloženi i puni pozitivnih dojmova. Uz to, potpisala je i tristotinjak ulaznica koje će također biti u prodaji na blagajni Arene.

foto-dragana-mirkovic-odrzala-press-konferenciju-i-sve-sokirala-svojom-izjavom