(FOTO+VIDEO) SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL U ZAGREBU: Lukas s nestrpljenjem očekuje koncert u Areni!

Izvor slike: Promo

Folk zvijezda Aca Lukas i Folk House bend regionalnu turneju ‘Najveći tulumi na Balkanu’ započeli su pred rasprodanom Kombank Arenom u Beogradu, a 13. svibnja dolaze u najveću hrvatsku dvoranu.

Kako je i obećao, Lukas je turneju otvorio spektakularnim nastupom pred više od 20.000 ljudi u Beogradu, gdje je napravio tulum za pamćenje. Uz potporu kolega Mladena Vojčića Tife, Ane Bekute i Marije Šerifović, Viki Miljković,…, Lukas je uspješno započeo seriju koncerata u najvećim dvoranama u regiji, a turneju nakon Srbije nastavlja u Sarajevu 06. svibnja, potom 13. svibnja dolazi u Zagreb, a tjedan dana kasnije u Skopje. Upravo je Zagreb, kako je sam otkrio, njegov najveći izazov i jako mu je važan jer nastup u Areni bit će mu prvi veliki koncert u Hrvatskoj.

– Prezadovoljan sam kako je turneja počela i uvjeren sam da će svaki sljedeći koncert biti sve bolji. Jedva čekam druženje s publikom u svim gradovima gdje nastupam, pa tako i u Zagrebu – ističe Lukas.

U svakom gradu, “kralj folka” imat će i posebne goste. Tako će u Zagrebu, kako kažu u produkcijskoj kući Skymusic, zapjevati Saša Matić, koji također često nastupa u Hrvatskoj.

“Najveći tulumi na Balkanu” bit će kruna Lukasove karijere. Pjevač će bez sumnje i s obzirom na status domaćina najboljih tuluma, svojim obožavateljima prirediti nezaboravnu večer.

Pogledajte kako je to izgledalo u Beogradu!

Svoje ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim već od 99 kuna.