Rada Manojlović: Oduševljena sam Hrvatima!

Izvor slike: Arhiva

Iako postoji nekolicina Hrvata koji smatraju da folk glazbi i pjevačima iz Srbije nije mjesto u Hrvatskoj, odmicanjem vremena i to razmišljanje se mijenja. Uveliko je poznato da brojni folk i pop pjevači svaki vikend nastupaju u Hrvatskoj, a posjećenost na njihovim nastupima je tolika da im mogu pozavidjeti kolege s hrvatske estrade.

Jedna od onih koja nema problema s nastupima u lijepoj našoj, a česta je gošća u Hrvatskoj, je i folkerica Rada Manojlović koja je oduševljena gostoprimstvom.

– Nikada nisam mešala politiku i muziku, niti ću. Mene u Hrvatskoj obožavaju, a publiku pamtim kao veselu, toplu i veoma srdačnu,… Ni jednog trenutka se nisam osetila nepoželjnom. Gledaju na mene kao na zvezdu i pridaju mi veliki značaj. Divni su. – rekla je Manojlovićeva za emisiju ‘Glamur’ i tako srušila brojne predrasude.

Dokaz da su pjevači iz folk i pop branše jako dobro prihvaćeni govori i činjenica da su brojne zvijezde poput Bobana Rajovića, Željka Joksimovića, Lepe Brene,… održavali velike solističke koncert u Hrvatskoj, a prema našim saznanjima, vrijeme spektakularnih nastupa tek dolazi.