(VIDEO) Ulaznice za beogradski koncert Dragane Mirković u prodaji od ponedjeljka!

Izvor slike: Promo

Unatoč velikoj želji fanova, Dragana Mirković nije željela održati koncert u Beogradu. Svojevremeno je izjavila kako ne voli biti u centru pažnje, te da bi organizacija koncerta za nju bila veliki psihički pristisak. Ipak, upornost obožavatelja nagnala ju je da krene u organizaciju koncerta kojeg će 03. listopada održati u ‘Kombank Areni’.

Pjevačica je u sinoćnjoj emisiji ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’ rekla kako uskoro kreće s cijelom organizacijom, a najavila je i zanimljiv scenski nastup budući da se prema njezinom mišljenju muzika odavno i gleda i sluša.

Prodaja ulaznica za veliki beogradski koncert kreće od ponedjeljka, 14.04. u sustavu ‘Eventima’.

Predstavili djelić dueta!

video-ulaznice-za-beogradski-koncert-dragane-mirkovic-u-prodaji-od-ponedjeljka1

S Dragom je u gostima kod Ivana Ivanovića bio i svjetski poznat kantautor José Feliciano koji je s pjevačicom nedavno snimio duet pod nazivom ‘Don’t go’. Njih dvoje snimili su i tri verzije spota budući da su snimljene i tri verzije pjesme – na engleskom, španjolskom i remix.

– Kada sam rekla deci za ovu saradnju, dobila sam najlepši kompliment: “Mama, pa ti si stvarno legenda!” Da mi je neko rekao da ću uspeti van granica naše zemlje, da ću snimiti duet sa Joseom, ne bih mu verovala. Da sam sve ovo jurila, ne bih uspela – rekla je Dragana Mirković.