Za Brenin koncert u Spensu tiskan novi kontingent karata!

Izvor slike: Arhiva

Iako se pretpostavljalo da će za Brenin veliki koncert u Novom Sadu vladati veliko zanimanje, organizatori nisu očekivali da će prodaja karata ići toliko velikom brzinom pa je tako prije nekoliko dana nestalo karata. Čim su saznali da karata više nema, folk diva i njezin tim tražili su od organizatora da se otiska još karata.

– Istina je da je zbog velikog interesovanja doštampan jedan broj karata koji se uklapa u raspoloživost kapaciteta Spensa, tako da će svi koji su planirali da dođu moći da dođu do svojih karata – rekla je za ‘Kurir’ Ivana Đorđević, PR Lepe Brene.

 

Preselila se u Titovu rezidenciju

Iako je njezina želja bila da odsjedne u sobi u kojoj je živjela prije trideset godina, novosadski hotel ‘Park’ Breni je osiguran luksuzan apartman u kojem je često odsjedao Josip Broz Tito. Time je Breni ukazana velika čast, jer su u toj rezidenciju odsjedala i velika svjetska imena.

– Breni je pružen potpun komfor. Ovaj apartman je nešto najbolje što hotel nudi, a noć u njemu košta oko 220 evra. Nameštaj u apartmanu izabrao je Tito. Vlasnici ga nisu menjali, već su ga samo restaurirali. Vrhovni komandant je ovu rezidenciju opremio davne 1977., kad je Novu godinu čekao u Novom Sadu. Tada je, kako se priča, poslednji put plesao sa suprugom Jovankom – rekao je izvor ‘Kurira’.

za-brenin-koncert-u-spensu-tiskan-novi-kontingent-karata1 za-brenin-koncert-u-spensu-tiskan-novi-kontingent-karata2