Dinča: Volim seks otpozadi

dinca-volim-seks-otpozadi-post

Miljenik ženske publike za kojim posebno lude tinejdžerice je i Milan Dinčić Dinča. Milan je poznat kao tih, povučen, a kad otvori usta, sve oduševi svojim glasom. Ipak, Milan je u intervjuu za ‘Alo!’ ispričao svoja seksualna iskustva što je mnoge iznenadilo.

Dinča je rekao da mu je omiljena poza u seksu ”doggy style”, te da je nevinost izgubio tek kad je postao punoljetan:  – Sa 18 godina sam izgubio nevinost i bilo je presmešno. To je bilo sa mojom devojkom. Kao i za svakoga, i za mene je to bilo veliko iskustvo. Smešno je bilo jer sam se zbunio i nisam znao šta me čeka. U stvari, znaš šta te čeka, ali ne znaš šta tačno treba da uradiš, šta će se desiti za minut, dva, tri, pet. Tu sam malo bio zbunjen, kasnije je to bilo smešno – iskren je bio mladi pjevač koji za sebe tvrdi da je prava seks mašina: – Ja volim da budem dominantan u seksu. Ja sam broj jedan. Ja sam seks mašina. Zver u krevetu, spavam kao medved – našalio se Dinčić, koji se zbunio kada je trebao odgovoriti na pitanje da li se samozadovoljava: – Ne samozadovaljam se. Mislim, retko. U stvari, ponekad .

Pjevač je rekao kako ne zna broj djevojaka s kojima je spavao, a i da mu kod djevojke nije bitan samo fizički izgled već da mora imati energiju i karizmu, ali i da voli velike grudi, te je na njih slab.