Dragoljub: Ja sam sponzor Nataše Bekvalac! Dužna mi je 6 000€!

Izvor slike: Zoran Lončarević (Nataša) / mozzartsport.com (Dragoljub)

Natašu Bekvalac često se dovodi u vezi s imućnijim muškarcima, pa se tako uz ime popularne Novosađanke često veže epitet sponzoruše. Ipak, u nedavnom intervjuu za sportski portal ‘Mozzart’, Natašin otac Dragoljub je rekao kako je jedini sponzor njegove kćerke on sam.

– Teško mi je kada sedim i čitam da je moje dete na Ibici, kako je u Grčkoj, kako ovo-ono, Pera, Đura, Janko, Marko, a ona s decom sedi pored mene na salašu! Odgovorno tvrdim, što kaže i sama Nataša: “Tata, ja sam jedna velika sponzoruša, ali sponzor mi je Dragoljub Bekvalac“. Priče, kamioni, avioni, Kostić, mostić, ovo-ono, nemaju veze. Kostić je uložio u Natašu isto koliko su i vaše novine! Kao, Kostić joj kupio stan!? Taj stan sam joj ja kupio i pare mi je vratila. U stvari, nije još sve, duguje mi 6.000 evra i kada me nešto naljuti, umem da je podsetim da mi nije vratila sav dug, a-ha-ha – rekao je otac pop pjevačice i dodao kako je njegova kći veoma emotivna:

– Uglavnom, ni sa kim nije bila iz interesa, nego samo iz emocija i u svaku od tih nekih ljubavnih afera ulazila je zbog čistih osećanja! Vaspitana je u duhu časti i poštenja i to ne pričam ja, nego svi oni koji je poznaju.