(FOTO) Daria Stanojević i Nemanja Staletović u vezi?!

Izvor slike: Club 'Time Out'

Čini se kako bi uskoro moglo doći do nove estradne ljubavi. Naime, sve su glasnija šaputanja da je popularna pjevačica Daria Stanojević koja je za vrijeme reality showa ‘Farma’ bila u vezi s menadžerom ‘Granda’Sašom Đurićem, u vezi sa kolegom Nemanjom Staletovićem koji se proslavio duetskom pjesmom ‘Bolje mi je’ koju je snimio sa Šakom Polumentom.

Ovaj popularni dvojac nastupa u beogradskim klubovima i trenutno su najtraženiji u Beogradu. Ipak, teško je za povjerovati da ovo dvoje pjevača veže samo poslovna suradnja jer se na nastupima čine veoma prisni, a u emisji ‘Premijera’ rekli su pravu istinu o svom odnosu.

– Zaista mi nije jasno zašto svi misle da smo nas dvoje u vezi. Nemanja je divan momak, ali u današnje vreme čim se družiš ili radiš sa nekim, čim se pojaviš u javnosti, odmah ste u vezi. Mi smo dobri prijatelji i dosta radimo zajedno. Ove godine i ovog leta smo radili dosta svirki skupa, što u Srbiji, što u Crnoj Gori, a imamo i mnogo dogovorenih nastupa u Bosni na jesen – rekla je Daria, a ljubavnu vezu demantirao je i Nemanja:

– Daria je devojka koja izgleda fantastično. Ja imam tu sreću da stojim pored nje, kada smo na bini, dok ostali momci mogu samo da je gledaju iz publike. Mi smo tim koji dobija. Gde god se pojavimo zajedno, pravimo odličnu atmosferu, ali o ljubavnoj vezi nema priče. Mi smo samo prijatelji.

foto-daria-stanojevic-i-nemanja-staletovic-u-vezi1

Da li Daria i Nemanja govore istinu ili vezu skrivaju kako mediji ne bi vršili pritisak, za sada je nepoznatno, ali budući da istina uvijek ispliva na površinu, vjerujemo kako ćemo uskoro saznati sve detalje.