(FOTO) Jovana i Željko Joksimović se vjenčali i u crkvi!

Izvor slike: Blic

Popularni bračni par Željko i Jovana Joksimović nakon dvije godine od vjenčanja na Maldivima, odlučili su sudbonosno „da“ izreći i u Srbiji.

Ceremonija crkvenog vjenčanja upriličena je danas u Beogradu, a mladenci su se na vjenčanje dovezli sami. Samom činju sklapanja braka pred Bogom prisustvovali su samo najbliži prijatelji, obitelj i kumovi: Željkov prijatelj i suradnik, menadžer Bane Obradović i Jovanin prijatelj i kolega, voditelj Srđan Predojević.

foto-jovana-i-zeljko-joksimovic-se-vjencali-i-u-crkvi1 foto-jovana-i-zeljko-joksimovic-se-vjencali-i-u-crkvi2 foto-jovana-i-zeljko-joksimovic-se-vjencali-i-u-crkvi3

Slavlje kojem je prisustvovao veći broj ljudi, među kojima i brojne poznate osobe, nastavilo se u beogradskom restoranu ‘Franš’. Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Marina Tucaković, Ana Bekuta, Emina Jahović, Jelena Tomašević, Saša Matić, Halid Bešlić, Dragan Kojić Keba, Željko Mitrović, Dragan Brajović Braja, Čeda Jovanović,… samo su neka od imena onih koji su bili na vjenčanju poznatog para.

foto: Sandra Dimitrijević