(FOTO) OSTALA ŠOKIRANA: Obožavatelj istetovirao Miličin lik na prsima!

Izvor slike: Folk-Portal

Milica Todorović ovo ljeto provesti će radno, a po prvi puta imati će i veću turneju po Hrvatskoj. Jedan od nastupa u „lijepoj našoj“ održala je sinoć u klubu ‘Hacienda’ u Vodicama gdje je napravila odličnu atmosferu.

Kako ovo ne bi bio samo jedan običan nastup mlade pjevačice pobrinuo se jedn od njezinih vatrenih fanova.

– Mladić je u jednom trenutku samo prišao Milici i počeo otkopčavati košulju. U prvim trenucima ga je čudno gledala i bila pomalo bojažljiva. Kada je dečko raskopčao košulju ona je imala što vidjeti. Na lijevoj strani grudi Milica je vidjela svoj lik, a od šoka je prestala pjevati. Gledala je u dečka pa u tetovažu i tako nekoliko puta dok nije zaista shvatila o čemu se radi – ispričao je izvor Folk-Portala koji se našao na nastupu plavokose pjevačice.

foto-ostala-sokirana-obozavatelj-istetovirao-milicin-lik-na-prsima1

Naša saznanja potvrdila nam je i sama pjevačica rekavši:

– Prvi put doživeh da vidim svoj lik u vidu tetovaže na nečijim grudima! Bila sam u potpunom šoku i nisam verovala svojim očima. Oduševljena sam i ovo je nastup koji su ću sigurno pamtiti ceo život – izjavila je ponosno Milica za naš portal ističući da se po tko zna koji put uvjerila kako ima prave fanove koji je iskreno vole.