(FOTO) PRIJE OPERACIJE: Marija dirljivom porukom uputila podršku JK!

Izvor slike: Instagram/serifovic

Pop diva Jelena Karleuša danas će u Beogradu imati operaciju. Srpski mediji prethodnih dana pisali su kako Karleuša ima tumor veličine bebine glave i kako će operacija po hitnom postupku biti duga i teška. Ipak, ona je natpise djelomično demantirala.

– Stvarno je prenaduvana priča, ali ja nemam razloga da krijem i da od toga pravim neku dramu, 21. vek je i mi smo svi zdravorazumni ljudi. Jedina istina je da ja imam operaciju rutinske prirode. Reč je o manjoj ginekološkoj intervenciji, manji ženski problem. Nikakvi tumori, ništa ono što pišu da bi prodali novine sa tim bombastičnim izjavama – rekla je Jelena za Telegraf.rs.

Zbog Jelenine operacije i oporavka, show ‘Zvezde Granda‘ snimao se prethodna dva dana, a članovi žirija Jeleni su pružili veliku podršku. Svoje osjećaje i emotivnu poruku Marija Šerifović, sa kojom je Karleuša u najboljim odnosima, objavila je na Instagramu.

View this post on Instagram

The strongest people are not those who show strenght in front of us but those who win battles we know nothing about!!! @karleusastar 💪🏻💪🏻💪🏻 P.S. Ne sme da ti bude nista jer moramo zavrsiti sezonu😂💙

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

– Najjači ljudi nisu oni koji pokazuju snagu pred nama, već oni koji dobiju bitku o kojoj ne znamo ništa! Ne sme da ti bude ništa jer moramo završiti sezonu – napisala je Šerifovićeva.