(FOTO) PRIJE OPERACIJE: Marija dirljivom porukom uputila podršku JK!

Izvor slike: Instagram/serifovic

Pop diva Jelena Karleuša danas će u Beogradu imati operaciju. Srpski mediji prethodnih dana pisali su kako Karleuša ima tumor veličine bebine glave i kako će operacija po hitnom postupku biti duga i teška. Ipak, ona je natpise djelomično demantirala.

– Stvarno je prenaduvana priča, ali ja nemam razloga da krijem i da od toga pravim neku dramu, 21. vek je i mi smo svi zdravorazumni ljudi. Jedina istina je da ja imam operaciju rutinske prirode. Reč je o manjoj ginekološkoj intervenciji, manji ženski problem. Nikakvi tumori, ništa ono što pišu da bi prodali novine sa tim bombastičnim izjavama – rekla je Jelena za Telegraf.rs.

Zbog Jelenine operacije i oporavka, show ‘Zvezde Granda‘ snimao se prethodna dva dana, a članovi žirija Jeleni su pružili veliku podršku. Svoje osjećaje i emotivnu poruku Marija Šerifović, sa kojom je Karleuša u najboljim odnosima, objavila je na Instagramu.

The strongest people are not those who show strenght in front of us but those who win battles we know nothing about!!! @karleusastar 💪🏻💪🏻💪🏻 P.S. Ne sme da ti bude nista jer moramo zavrsiti sezonu😂💙

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

– Najjači ljudi nisu oni koji pokazuju snagu pred nama, već oni koji dobiju bitku o kojoj ne znamo ništa! Ne sme da ti bude ništa jer moramo završiti sezonu – napisala je Šerifovićeva.